Ura

Tervetuloa Tempoon

Tempo Econimics Oy on kokenut ja nopea kumppani, joka tarjoaa moderneja taloudellisten ilmiöiden analysoinnin palveluja rautaisella ammattitaidolla. Asiantuntijoina meiltä vaaditaan paljon, mutta ehkä siksi ura Tempossa onkin houkutteleva?

Varma suunnannäyttäjä

Tempo on riippumaton yritys, joka toimii aina asiakkaan edun mukaisesti. Uskomme, että tämä takaa mahdollisimman mutkattoman yhteistyön  ja mahdollistaa parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamisen. Henkilöstömme kokemus ja näkemys ovat omaa luokkaansa. Lisävoimina käytämme tarpeen mukaan aina parasta markkinoilla saatavilla olevaa osaamista.

Kiinnostaako ura Tempossa?

Tempo Economics Oy on kiinnostunut sekä uran alkuvaiheessa olevista että useamman vuoden työkokemuksen omaavista asiantuntijoista. Uran alkuvaiheessa olevien hakijoiden tulee omata kiitettävin arvosanoin suoritettu relevantti akateeminen loppututkinto (esimerkiksi KTM, DI). Lisäksi työssä menestyminen edellyttää vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä selkeään kirjalliseen itsensä ilmaisemiseen. Olemme jatkuvasti kiinnostuneita myös urallaan pidemmälle ehtineistä asiantuntijoista, joilla on mahdollisesti jo omia asiakassuhteita.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä  ([email protected]) tai lähetä avoin hakemuksesi.